Vila-sana inaugura la plaça de l’Amistat i les noves grades del pavelló

L’espai compta amb un escenari invertit, una zona verda, un parc infantil i una pista polivalent per jugar a futbol sala, bàsquet o a les bitlles

Aquest dissabte, 2 de desembre, s’ha inaugurat oficialment la Plaça de l’Amistat, un nou equipament multiús per a tota la població de Vila-sana. A més de les autoritat locals, encapçalades per l’alcalde, Jaume Caballé, a l’acte també hi ha assistit el president de la Diputació de Lleida, Joan Talarn, entre d’altres.

Aquesta nova plaça compta amb un escenari invertit i amb grades amb una capacitat per a unes 100 persones per poder fer-hi actuacions a l’aire lliure. També acull diversos nous equipaments més com un parc infantil, una pista de bitlles, una zona d’aparells de gimnàstica amb sistema antivandàlic i una pista poliesportiva descoberta. També hi ha una zona de passeig arbrada i una terrassa al costat del bar del pavelló, a més d’espai d’aparcament.

La Plaça de l’Amistat culmina una una gran zona esportiva, cultural i lúdica al centre del municipi per a diversos usos i per a què en puguin gaudir totes les franges d’edat de la població. Segons Jaume Caballé, “la Plaça de l’Amistat, tal i com el seu nom indica, vol ser un espai de convivència i concòrdia. Vol ser un espai de reunió on tothom hi tingui cabuda. Un lloc per socialitzar i per gaudir junts d’allò que ens uneix”. D’aquesta manera, Vila-sana compta amb 16.000 m2 d’espais de nova construcció.

S’estrenen les noves grades del Pavelló Polivalent

Aquest dissabte també s’han estrenat les noves grades del Pavelló Polivalent. D’aquesta manera, la instal·lació compta amb noves localitats i s’arriba als 350 seients. Amb aquesta reforma es pot acollir molta més gent i afavorir la creació d’un ambient més vibrant durant els partits. L’Ajuntament de Vila-sana també ha volgut agraït els municipis de Bell-lloc, Ivars d’Urgell, Golmés i Mollerussa, que van deixar les seves pistes perquè pogués entrenar tant el Club Patí Vila-sana com el futbol sala mentre es feien les obres.

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.