Vila-sana millora l’enllumenat del nucli urbà i del polígon amb tecnologia led

Leds2020_2

Foto: Aj. de Vila-sana

L’Ajuntament estima un estalvi de despesa del 40% i una il·luminació més eficient

Vila-sana ja compta amb una nova il·luminació més eficient i sostenible gràcies a la renovació de l’enllumenat del casc urbà de la població i del polígon industrial amb tecnologia led. Segons l’alcalde de Vila-sana, Joan Sangrà, els primers estudis “ens diuen que la posada en funcionament dels leds suposarà una reducció de despesa d’un 40% en la factura de la llum, així com una millora substancial d’eficiència energètica en la lluita del municipi en contra del canvi climàtic”.

Les obres, que es van iniciar a finals de l’any passat, han consistit en un canvi de bombetes de sodi de 150v. a leds de 40v. i han estat executades per l’empresa Instalgrup S.C.P. per un import de 60.258 euros, repartits en 42.108 euros en l’actuació en el nucli urbà i 18.150 euros en la zona industrial.

Leds2020_1

Foto: Aj. de Vila-sana

Amb aquest canvi d’enllumenat, el qual està inclòs en el Programa de dinamització territorial 2018-2019 de la Generalitat, a més d’una reducció de costos, també hi ha una millora general de la il·luminació. Recordar que Vila-sana fa dos anys també va renovar completament la il·luminació amb leds del seu Pavelló esportiu.


Informa: Redacció

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.