Vila-sana prohibeix aparcar davant l’escola i reforça la seguretat de la zona amb ressalts i nova senyalització

 

Pilones a l’entrada de l’escola per evitar l’estacionament de vehicles.

Amb l’objectiu de millorar la seguretat dels alumnes de l’escola municipal de Vila-Sana, l’ajuntament d’aquesta localitat del Pla d’Urgell ha realitzat diverses obres de millora en el carrer exterior del centre educatiu. Una part de les tasques han anat destinades a reduir la velocitat dels vehicles que transiten per la zona. A la vegada, s’ha prohibit tant l’aparcament com estacionament en el tram d’aquesta via adjacent a l’escola per tal de millorar la visibilitat en tot el seu recorregut.

L’objectiu d’aquestes mesures és afavorir que els alumnes del centre tinguin una major visibilitat a l’hora de travessar aquesta via de tanta circulació. Entre altres obres, s’ha pintat un tram de carrer i s’han reforçat tants els ressalts de reducció de velocitat com els cartells indicatius per informar als vehicles de la prohibició de l’estacionament. També s’han instal·lat diverses pilastres davant del centre educatiu per dissuadir els conductors de l’aparcament en aquest tram.

D’altra banda, l’ajuntament també ha previst senyalitzar amb nous cartells indicatius el circuit de BMX de la població. Aquest circuit es va inaugurar l’any 2009 i s’hi ha realitzat diverses curses a nivell autonòmic. Amb la millora de les indicacions, es vol afavorir i potenciar el valor turístic i promocional d’aquesta instal·lació.

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.