Vila-sana recupera la seva setmana més cultural

Del 2 al 8 de maig s’organitzen diverses activitats en forma de conferències, presentacions i concerts

Vila-Sana recupera la seva anomenada “Setmana Cultural”. Un conjunt d’activitats relacionades amb la cultura que s’iniciaran el 2 de maig i es perllongaran fins el dia 8 del mateix mes. El dilluns, 2 de maig, a les 20 hores al Centre d’Immersió tindrà lloc una primera xerrada a càrrec de diversos agents dels Mossos d’Esquadra que informaran sobre consells de seguretat i prevenció d’estafes.

El dia següent, dimarts, 3 de maig, al mateix espai i a la mateixa hora, es presentarà el llibre “La nena que volia veure la Verge” amb la seva autora, Toñy Castillo, acompanyada de Maria Lorena Jurado. Dimecres, 4 de maig, també al CIM i a les 20 hores, es farà una “Breu introducció a la podologia” a càrrec de Judith Torrentó.

Les activitats es clouran el diumenge, 8 de maig a les 18 hores, tindrà lloc un concert – berenar a la Plaça Major de la població. Segons Joan Sangrà, alcalde de Vila-sana, l’organització de nou de “la setmana cultural és una nova fita per recuperar la normalitat” i poder oferir a tota la població “més eines informatives i de coneixement”.


Informa: Redacció

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.