Vila-sana torna a celebrar la Festa de la Vellesa

Després de l’aturada arran de la pandèmia, la població torna a fer un homenatge als veïns i veïnes que compleixen 80 anys

Vila-sana ha tornat a celebrar aquest diumenge, 6 de novembre, una de les seves tradicions més arrelades com és la Festa de la Vellesa. Aquest reconeixement anual a les persones més grans de la població s’ha dut a terme amb tota la seva plenitud després de l’obligada aturada arran de la pandèmia.

L’activitat ha tingut lloc a l’església de la població i s’ha homenatjat a les padrines i padrins que enguany han complert els 80 anys. Concretament, han estat Pilar Ribalta, Concepció Pons, Natàlia Masó, Maria Dolors Gorgues, Carme Piqué i Joan Castellví. Alhora, també s’ha realitzat un reconeixement a la padrina i al padrí més grans de la població: Maria Carmen Felip i Ramon Clop, ambdós nascuts l’any 1926 i, per tant, amb 96 anys d’edat.

L’alcalde, Joan Sangrà, s’ha mostrat satisfet de poder recuperar plenament una tradició tan arrelada com aquesta. Alhora, Sangrà veu important “reconèixer la tasca que han fet els veïns i veïnes més grans de la població en construir una població millor i més cohesionada”. Segons l’alcalde, “sense el treball d’aquestes generacions, la Vila-sana dinàmica que coneixem avui dia no hauria estat possible”.


Informa: Redacció

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.