Vila-sana vol construir un centre de dia

terrenyscentredediaL’Ajuntament de Vila-Sana està compromès en la construcció d’un Centre de Dia. Des del consistori, s’avalua aquest equipament com una de les prioritats pel municipi, ja que el 10% de la població supera els 80 anys.

Hi ha diversos terrenys municipals que podrien ser adequats per acollir aquesta instal·lació i l’Ajuntament ja els té reservats en previsió que aquest equipament pugui ser una realitat els propers anys. Per aquesta raó, s’està buscant intensament finançament tant públic com privat per tirar endavant aquest Centre de Dia.

Segons l’Ajuntament, hi ha una gran part de la població que desitja “envellir al poble”. Per tant, la idea principal és que aquest espai sigui un centre de serveis a la gent gran, però que aquestos puguin anar a dormir a casa seva, amb la qual cosa, la inversió que s’ha de realitzar és més assumible.

El consistori, a part de poder-hi destinar-hi uns terrenys municipals, també està mantenint contactes i reunions amb les administracions públiques i amb empreses privades per fer-lo una realitat en un futur proper i és marca com una de les prioritats durant el proper mandat. D’aquesta manera, també ha obert una bústia municipal per tal que qualsevol empresa o particular privat pugui informar-se del projecte i optar a la seva construcció i funcionament. Segons l’alcalde, Joan Sangrà, aquest equipament és un dels objectius a aconseguir en un futur el més proper possible, ja que és una vella reivindicació municipal.

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.