Vilanova de Bellpuig celebra la 28a Festa Homenatge a la Gent Gran del municipi

Reconeixement a 12 veïns i veïnes que han complert o compliran 80 anys enguany i també a quatre matrimonis que celebren les noces d’or

Vilanova de Bellpuig ha celebrat avui al 28a festa homenatge a la gent gran del municipi. El consistori ha fet un reconeixement a 12 veïns i veïnes del municipi que han complert o compliran 80 anys enguany i també a quatre matrimonis que també celebren enguany les noces d’or.

La diputada Mercè Carulla ha acompanyat a l’alcaldessa Dolors Pascual en aquesta festa homenatge a la vellesa. Carulla ha destacat la importància de donar reconeixement a la gent gran dels municipis ja que “han aportat el seu granet de sorra a la construcció d’una societat més justa, més moderna i més digna”.

Carulla ha remarcat que gràcies a la saviesa dels més grans, fruit de l’experiència per haver viscut molts anys la vida, els converteix en un col·lectiu fonamental per mantenir l’equilibri i estabilitat a la nostra societat. “Són moltes les històries que s’han anat transmeten de pares a fills al llarg dels anys, deixant un bagatge força important i que s’acaba convertint el nostre llegat. Les persones grans sou el referent del que vàrem ser, del que som i del que serem; un referent de superació i de valors”

A l’homenatge d’avui també hi ha participat Joan Segura, director dels serveis territorials de Drets Socials de la Generalitat de Catalunya a Lleida i Josep Buireu, president de la Llar Municipal de la Gent Gran de Vilanova de Bellpuig.


Informa: Redacció

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.