Violant Cervera inaugura el nou centre de serveis de Golmés

El nou equipament es posarà en funcionament a inici del mes d’octubre

La Consellera de Drets Socials, Violant Cervera, va inaugurar aquest diumenge el nou Centre de Serveis del municipi de Golmés.  Un equipament que representa un servei d’acollida diürn, d’assistència integral a les activitats de la vida diària, per a persones vàlides, amb dependència o necessitats especials. Una equipament que depèn de l’Ajuntament de Golmés amb gestió delegada a la fundació Residorm.

Durant la inauguració la consellera, acompanyada del director dels Serveis Territorials del Departament, Joan Segura; i del delegat del Govern, Bernat Solé, va destacar el servei que s’estrenarà a Golmés com una de les directrius a seguir per assolir un nou model d’autonomia personal que adapti les necessitats de les persones a la realitat territorial amb el que treballa el departament.

Per la seva banda l’alcalde del municipi de Golmés, Jordi Calvís, ha explicat que amb el nou equipament s’aconsegueix aglutinar una serie de serveis en un mateix espai .

Pròximament s’explicarà al veïns del municipi quin serà el funcionament del nou equipament que es posarà en funcionament a l’inici d’octubre.


Informa: Miquel Àngel Daviu

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.