Vuit autocars amb 450 persones surten de Mollerussa cap a la Via Catalana, a la Meridiana de Barcelona

L’esplanada situada al costat de l’Ateneu Popular Plana d’Urgell ha estat el punt de sortida dels assistents que triaven l’autocar per desplaçar-se a l’Avinguda Meridiana de Barcelona  per anar la Via Lliure a la República Catalana, que coincideix amb la Diada Nacional de Catalunya. Vestits amb la samarreta oficial i amb el punter de color verd a les seves mans, s’han anat repartint en els 8 autocars que els han portat cap la ciutat comtal. Des de l’Assemblea Nacional Catalana de Mollerussa estan satisfets pel fet d’haver aconseguit que 450 persones optessin per fer el trajecte cap a la capital en transport públic.

La senyera i, sobretot l’estelada, han estat les companyes de viatge de molts dels assistents. Ells veuen la manifestació com un acte històric per Catalunya i en molts casos l’afronten amb l’esperança que sigui l’última, a l’expectativa del que pugui passar després de les eleccions del 27 de setembre.

Poc després de les 12 del migdia, els autocars han anat sortint de Mollerussa en direcció a Barcelona. Els assistents de la comarca del Pla d’Urgell ocupen el tram 60 de la Via Catalana, dins l’Eix de la Diversitat, que es simbolitza amb el color verd dels seus punters.

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.