Xavier Roure dirigirà Fira de Mollerussa amb l’objectiu de promoure-la econòmicament i dinamitzar-la

La promoció econòmica i dinamització de Fira de Mollerussa són els principals reptes que assumeix el seu nou director, Xavier Roure, que ha estat presentat aquest dilluns però començarà a exercir el càrrec a partir de divendres. Roure, vinculat a l’ens firal des del 2011 i vicepresident d’aquest els darrers quatre anys, ha anunciat l’elaboració d’un Pla de Màrqueting Estratègic que tindrà com una de les seves prioritats l’especialització dels diferents certàmens que s’inclouen al calendari firal.

Xavier Roure també ha explicat que una altra de les prioritats del Pla Estratègic, que preveu estar enllestit abans del març de 2020, serà que Mollerussa evolucioni a una “ciutat de congressos” alhora que conserva el seu títol de capital firal. D’aquesta manera, es pretén aprofitar els equipaments i recursos de la ciutat per convertir-la en un punt de trobada “emprenedor, innovador i també internacional”.

Per la seva part, el president de Fira de Mollerussa i alcalde del municipi, Marc Solsona, ha explicat que el perfil del nou director dóna resposta a la necessitat d’incorporar una figura “tècnicament excel·lent, coneixedor de l’entitat i que compartís els reptes de futur”.

El nou director, de 45 anys i que pren el relleu de Poldo Segarra, assumirà oficialment el càrrec aquest divendres després renunciar a ser regidor a l’Ajuntament de Mollerussa per incompatibilitat jurídica en el ple que se celebrarà aquest dijous.


Informa: Ignasi Gómez

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.